Başkan Aksoy’dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımladı. Kamuoyunun sesi konumunda bulunan basın kuruluşlarının halkımızın beklentilerine ve hassasiyetlerine dikkat ederek yayın yapması büyük önem taşımaktadır. Basın mensuplarının, meslek ilkeleri doğrultusunda, kişi hak ve özgürlüklerine zarar vermeden, doğru ve tarafsız bir şekilde yayın yapması, toplumun bilinçlenmesini ve demokratik değerlerin gelişmesini hızlandıracağı gibi gazetecilik mesleğinin saygınlığını daha da arttıracaktır.

Basın mensuplarının meydanlarda yaşanan olayları anında kamuoyu ile paylaşması, tüm baskılara rağmen demokrasiden yana tavır koyması milletimizin uyanışında ve meydanlara inerek darbe girişiminin sonuçsuz kalmasında büyük etkisi olmuş, bu durum basının gücünü ve etkisini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Biz belediye başkanlarının ve belediyelerin yaptığı çalışmaları projeleri vatandaşa aktarmada köprü görevini üstlenen ve çalışmaları gözler önüne seren başta Şanlıurfa basınımız olmak üzere tüm basın mensubu arkadaşlarımızın “Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.