TURİZMCİLER ŞURO İFTARINDA BULUŞTU

Düzenlenen programa Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Suat Tural, Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Göbeklitepe ve Mezopotamya Uzmanlık Gezi Programında eğitim gören turist rehberleri katıldılar.

ŞURO tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl özel bir restorantta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Turizm rehberleri iftar vesilesi ile mesleki sorunlar ve çözüm noktaları konusunda istişareler yaptılar.

Verilen iftar yemeği sonrasında açıklamalarda bulunan ŞURO Başkanı Müslüm Çoban, davetlerine icabet ettikleri içir Şanlıurfa Turizm rehberlerine ve çeşitli illlerden Şanlıurfa’ya gelerek Göbeklitepe ve Mezopotamya Uzmanlık Gezi Programında eğitim gören turist rehberlerine teşekkür ederek; Geleneksel halet getirdiğimiz iftar yemeğimize katılan ve çeşitli sebeplerden dolayı aramızda olamayan için tüm turizm rehberi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bugün iftar vesilesi ile arkadaşlarımızla bir araya gelme, hal hatır sorma ve mesleki sorunlarımızı bir kez daha istişare etme fırsatı yakaladık. İnşallah bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir" dedi.

MEHMET ER