CHP'DEN YEŞİLAY'A ZİYARET

CHP Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Kadın Kolları Başkanı Burçak Önder ile yönetim kurulu üyeleri Recep Çiftçi ve İzzettin Koyuncu Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik ziyaret etti.

Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, CHP Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeşilay'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Çelik, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi olarak birçok proje ve çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek çocukların ve gençlerin sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için herkesin kendine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. CHP Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de, Yeşilay'ın çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını söylediler.

Başkan Muharrem Çelik ayrıca CHP Haliliye İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine Yeşilay rozeti taktı.

CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz’de ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, 1920 yılından bu yana başta sigara, alkol ve madde bağımlılığı olmak üzere tüm bağımlılıklara karşı toplumumuzun koruma kalkanı olan, uluslarası düzeyde öncü kuruluşumuz Yeşilay'ı ziyaret ettik. Bundan sonra tüm çalışmalarında ve etkinliklerinde bir Yeşilay gönüllüsü olarak destekçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

İBRAHİM HALİL ÖZPOLAT