KIZILAY’DAN HÜKÜMLÜLERE YARDIM

Dün Türk Kızılayı Şube Müdürlüğünde düzenlenen programa Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan ve Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Güçtekin ile kurum yöneticileri katıldılar.

Yapılan anlaşma gereği Türk Kızılayı Şanlıurfa Şube Müdürlüğü denetim şube müdürlüğünde 124 hükümlü ailesine gıda paketi yardımı yaptı.

Yapılan yardım ile ilgili açıklamada bulunan Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan şunları söyledi: “Şanlıurfa Kızılay Şube Başkanlığı ve yönetim kurulu olarak daha önce müracaatta bulunan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Şube Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz bir protokol sonucu 124 hükümlüye gıda yardımı yapılacak. Tabi ki Kızılay her şeyden önce bir iyilik kurumu bir yardımlaşma kurumu sadece savaş anlarında değil barış anlarında bile vatandaşlara her türlü yardımı, hizmeti esirgemeyen bir kurum. Denetimli serbestliği olan 124 hükümlüye de gıda yardımı yapmayı planladık. Ankara Kızılay Müdürlüğümüzün vermiş olduğu bu gıda yardımlarını biz Kızılay Şube Başkanlığı olarak dağıttık. Bu ve bune benzez Kızılay’ın hizmetleri devam edecektir.” Dedi.

ŞAHBAN KILIÇ