VEYSEL KARANİ SAKİNLERİ KESİNTİLERDEN DERTLİ!

Haliliye ilçesine bağlı Veysel Karani mahallesi sakinlerinden Cuma Aykaç, “Bizim Mahallede, bölgede sürekli elektrik kesintisi oluyor. Bu kesinti günde birkaç defa tekrar ediyor. Şimdiye kadar arıza ekibine gittik, vali muavini ile de görüştük, DEDAŞ il müdür yardımcısı ile de görüştük geçici çözüm üretiyorlar. Biz kalıcı bir çözüm istiyoruz.” Dedi.

Mahalle sakinlerinden Cuma Aykaç, Gazetemize gelerek elektrik kesintilerinden yana şikayetlerini dile getirdi.

Kış ayına gireceğimiz şu günlerde ısınmakta bile zorluklar yaşadıklarını belirten Aykaç, Evlerimizde oturamıyoruz. DEDAŞ yetkilerine çağrıda bulunarak, Yetkililerden istirhamımız lütfen mahallemizin altyapısını düzeltip bizi aydınlığa kavuşturmalarını bekliyoruz. Dedi.

Cuma Aykaç Yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Haliliye ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi sakinlerinden Cuma Aykaç, Ben Veysel Karani Mahallesi 81. Sokakta ikamet ediyorum. Bizim Mahallede, bölgede sürekli elektrik kesintisi oluyor. Bu kesinti günde birkaç defa tekrar ediyor. Şimdiye kadar arıza ekibine gittik, vali muavini ile de görüştük, DEDAŞ il müdür yardımcısı ile de görüştük geçici çözüm üretiyorlar. Biz kalıcı bir çözüm istiyoruz. Bizim amacımız mahallemizin altyapısının düzeltilerek bu kesintilerden karanlıktan kurtulmak istiyoruz. Binalardaki asansörlerde insanlar kalıyor. Öğrenciler eve gelip akşamları ders çalışamıyorlar. Kış ayına gireceğimiz şu günlerde insanlar doğalgaz ile ısınıyor elektrik olmadığı için ısınamıyoruz da, biz mahalle halkı sakinleri olarak bu işe kalıcı bir çözüm üretilmesini istiyoruz. Hemen, hemen her gün kesinti oluyor. Kimi zaman günde 3 saat kimi zaman günde 4-5 defa yarımşar saat aralıklar ile kesiyor. Bizzat ben arıza ekibin yanına gittim. Çocukların da ellerinde bir şey gelmiyor. Yetkililerden istirhamımız lütfen mahallemizin altyapısını düzeltip bizi aydınlığa kavuşturmalarını bekliyoruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET CANBEK