GÖRENLER MAHALLESİ HİZMET BEKLİYOR

Mahalle içinde hiçbir çalışmanın yapılmadığını belirten vatandaşlar öncelikli olarak yol istiyor. Yolları olmadığı için 2 kilometre mesafede bulunan okula çocuklarını gönderemediklerini belirten Mahalle sakinleri yolların olmayışı sokakları adeta balçığa çeviriyor. Dediler.

Şimdiye kadar birçok yere müracaatta bulunduklarını belirten mahalle sakinleri, Kış aylarının yaklaştığı şu günlerde bile yollarının çamur olduğunu bu sebepten dolayı çamur deryasına dönen yollar nedeniyle 2 kilometre uzakta olan okula çocuklarını gönderemediklerini okul servislerinin çamurdan dolayı mahalleye giremediğini çoğunluğu kız çocuğu olan öğrencilerimizin okula gidemediğini belirterek yetkililerden yardım istediler.

Yollarının yaklaşık 10 yıl önce taş döküldüğünü Kışın çamur, Yazın toz bulutu oluştuğunu belirten Vatandaşlar hizmet beklediklerini belirterek; “Bizde insanız bizde hizmet bekliyoruz. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. Görenler sakinlerinin yol sorununun yanı sıra su, altyapı ve elektrik sorunu da bulunuyor. 

İBRAHİM HALİL ÖZPOLAT