NİYAZİ KOCADAĞ, HALİLİYE’DEN ADAY ADAYI OLDU

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde nefesler tutuldu. Gözler aday adaylarına çevrilmiş durumda. Bu kapsamda Ak Parti’den Haliliye İlçesine Başkan Aday adayı olan Eğitimci Niyazi Kocadağ çalışmalarına devam ediyor.

“Halîlullah’ın şehrinden, Urfa’nın kalbi Haliliye’den; herşeyin daha iyi bir şekilde yeniden düzenleneceği ve bu kutlu davanın devam edeceği yerden selam olsun. “ diyen başkan aday adayı Kocadağ yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bana:”Siz de mi yol yapacaksınız?” diyorlar. Hayır diyorum. Yüreğin varsa yolun da vardır zaten. Ben yol olacağım, diyorum. Yolunu bulmaktan bahsetmiyorum, bir yol olmak...

“Bu yolda hep birlikteyiz.”

Çevresinin gerisinde kalmış bir şehrin medeniyete açılan yolu olmaktan tutun da kendini ifade etmekte bir yol bulamamış tüm kesimlere bir yol olmaktan bahsediyorum.

İmkanlar içinde imkansızlıkla boğuşan insanların yolu, evlerinde öğrenilmiş bir çaresizlik içinde bekleyenlerin harekete geçeceği bir yol...

Üstelik bunları kelimeler ile değil; mücadeleci, sorgulayan, her insanın eşit olduğuna ve en güzelini hak ettiğine olan inancım ile yapacağımı belirtiyorum.

Bir sınır çiziyorum kendime ilçemle,

bizi hangi güzelliklerin beklediğini bilin diye bir sorumluluk yazısı kaleme alıyorum.

Mahkemede Fatih Sultan Mehmet için saklanan bir kılıç olsun bu yazı.

Uymazsam ve uyursam ne yapacağınızı bilin diye...

“Tırtılın yolun sonu dediğine Allah kelebek demiş.” İşbu söze Hak tanıktır.” Dedi.

AHMET AYATA