URFA HALKI NİHAT ÇİFTÇİ İLE DEVAM DİYOR

Son zamanlarda Şanlıurfa kamuoyunda çıkan bazı algı operasyonların yanlış olduğunu ifade  eden vatandaşlar, Başkan çiftçi ile yakalanan, kalkınmanın, gelişmenin ara verilmeden devam etmesi gerektiğini vurgulayarak  şunları söylediler. “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Nihat Çiftçi çok güzel çalışmalara ve hizmetlere imza attı. Biz Sayın Çiftçinin en az bir dönem daha Şanlıurfa hizmet etmesini istiyoruz. Urfa’ya daha önce üstlendikleri görevleri ile fayda sağlamayan bazı kişilerin isimlerinin Büyükşehir için geçmesi bu Urfamız için hakaret olarak kabul ediyoruz.
Urfa Bugün Türkiyenin en genç ve çalışkan Belediye Başkanına sahip, herkes Ankara siyaset yaparken, Başkan Çiftçi Burada halkına hizmet ediyor, Büyükşehir olarak yapılan hizmetlerin açılışlarını yapıyor. 
Başkan çiftçi tabiri yerinde ise Urfa’yı şahlandırdı.  GAP vadisi, Türkiye’de bir ilktir. Bunun yanında artıma tesisleri, Spor alanları, yüzme havuzları, prestij caddeler, İlçelerin alt yapısı, üst yapısı, semt pazarları, alt geçitler, üst geçitler,  Fuar alanı, Engelliler Merkezi, kadınlar, erkekler için spor salonları, köprülü kavşaklar, festivaller, bunun gibi birçok hizmetleri oldu.
Ayrıca 24 Haziran seçiminde Ak partinin daha fazla oy almasında Başkanımız Nihat Çiftçi gece, gündüz  çalışarak ciddi katkı sağladı. Birçok küskün olan Ak partili yine kendisi  partiye kazandırdı.
Liderimiz Sayın Erdoğan Urfanın dengelerini çok biliyor. Başkanımız Urfada tüm kesimlere hitap eden bir kişiliğe sahip.  Başkanımızı yeninden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz.
Biz inanıyoruz ki Ak parti Genel merkezide halkın istek ve taleplerine yönelik olarak karar alacaktır.” Dediler.
Vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin aday olmaması halinde diğer siyasi partilerin ekmeğine yağ sürüleceğini, muhalefet partilerin bu kayıptan ciddi oy alacağı görüşünde.