BAŞKAN YILDIZ’DAN YENİURFA’YA ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki heyet, Gazetemizi ziyaret ederek Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Şahban Kılıç ile yaklaşan yerel seçimler öncesi sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki heyeti, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Şahban Kılıç, Haber merkezi Müdürümüz Mehmet Er ile çalışanlar kapıda karşıladı.

Gerçekleşen ziyarette 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler ve yerel gündem konuşuldu.

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız şunları söyledi: “Malumunuz olduğu üzere yerel seçim sürecine girmiş bulunmaktayız dün saat 17 itibari ile belediye başkan aday adayları müracaatını sonlandırdık. Bugün de Yeniurfa gazetesini ziyaret ettik. Çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yerel seçimleri istişare ettik, görüştük ilimiz ile ilgili sorunları istişare etme imkânına sahip olduk. Bu ev sahipliğinden dolayı Şahban Bey başta olmak üzere gazetede çalışan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. 18 Kasım Pazar günü saat 10 ile 16 arasında teşkilat temayül yoklaması yapılacak. Bu yıl bir ilk gerçekleşecek E mail üzerinden teşkilat mensuplarımız oylarını kullanacaklar. Büyükşehir belediye başkanlığı için Cumhurbaşkanımızın talimatı ile temayül uygulaması olmayacak. Sadece ilçe belediye başkanlarımızın temayül yoklaması olacak. Ben partimize teveccüh gösteren tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum teşekkür ediyorum. Şunu da hatırlatayım meclis üyeleri için başvurular da 3 Aralık tarihine kadar devam edecek. Herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’da, Bende AK Parti il başkanımız Sayın Bahattin Yıldız ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar elde ederler.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Sohbet ortamında gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki heyet, toplu fotoğraf çekiminin ardından Gazeteden ayrıldı.

İBRAHİM HALİL ÖZPOLAT