İYİ PARTİ GENEL MERKEZİNDE ÇİĞKÖFTE KEYFİ

İYİ Parti TBMM'de grup toplantısının ardından parti genel merkezinde Şanlıurfa ekibinin yoğurduğu çiğköfteyle moral buldu.

İYİ PARTİ'DE ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ YAPILDI

TBMM'de grup toplantısının ardından partililer tam kadro genel merkeze döndü. Şanlıurfa'dan Ankara’ya giden partililer, sürpriz yaparak çiğköfte yoğurdular. Genel Başkan, Milletvekilleri ve Genel İdare Kurulu Üyeleri'nin yanısıra, genel merkezdeki misafirlere de ikram edilen çiğköfte büyük beğeni aldı.

Genel merkezin kafeteryasında yoğurulan çiğköfteden genel başkan Meral Akşener'e de özel bir tabak hazırlanarak ikram edildi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı olan Şanlıurfalı Murat Kaçak yapılan etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bugün TBMM'nin 27. Dönem, 2. Yasama Yılı çerçevesinde, ilk İYİ Parti grup toplantımızı gerçekleştirdik.

Allah sağlık verdikçe, milletimiz ve memleketimiz için Gazi Meclis'teki mücadelemize devam edeceğiz.

Rabbim, bizi sizlere karşı mahcup etmesin. Genel Başkanımızla önce meclis grup toplantısına katıldık. Ardından Partinin Genel Merkezimizde Genel Başkanımız ile görüşmeler yapıldı. Urfa’dan giden arkadaşlarla birlikte çiğköfte yaptık genel başkanımıza ve parti yetkililerine ikram ettik. Ayrıca Şanlıurfa’nın sorunlarınıda Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye dosya halinde sunduk.” Dedi.

HASAN GÜLER