ÖZEL ŞANLI NESİL ANADOLU LİSESİ AÇILDI

Şanlıurfa’da Mesire alanı sonunda hizmet vermeye başlayacak olan Şanlı Nesil Anadolu Lisesi, Geleneksel eğitimin modern bakış açısı ile harmanlayıp eğitime yeni bir yorum katmaya hazırlanıyor.

Şehrin ve bölgenin ilk Butik Eğitim modeli olması ile sektöründe bir adım öne çıkan Şanlı nesil Anadolu Lisesi Az sayıda öğrenci ile daha yoğun bir eğitim modelinde öğrencilerin kalabalıklarda kaybolmasını engellemeyi hedeflemekte.

Düzenlenen açılışa Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Akyol, STK temsilcileri, öğretmenler,öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeni eğitim ve öğretim yılında Yönetim kurulu başkanı Mesut Dayan, Genel Müdür İbrahim Halil Şıhanlıoğlu, Kurucu üyeler İbrahim Satoğlu, İbrahim Halil Akkuş ile bilgili ve tecrübeli öğretmenler ile hizmet verecek olan Özel Şanlı Nesil Anadolu Lisesi, Eğitimdeki kaliteyi artırmak, okulda başarılı bireyle yetiştirmek ve Şanlı kente yakışır bir Şanlı nesil yetiştirmeyi hedefliyor.

Okul müdürümü Ali Aslan yapılan açılış ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Okulumuzun 2018-2019 eğitim öğretim dönemin ne 12 derslik 192 öğrenci kapasitesiyle Butik eğitim modeli uygulayan bir Anadolu Lisesiyiz Butik Eğitim modeli sayesinde öğrencilerimizle birincil ve pozitif yönde ilişkiler kurmaları sağlanır bu aynı zamanda öğrencilere daha fazla zaman ayırabilen okul oldu anlamına gelmektedir. Öğrencilerimizin okul hayatında solt akademik bilgi ile donatılan bir okul değil aynı zamanda milli manevi ahlakı tüm etik değerleri özümseyen, Öz değerleri örtülmüş öğrenciler yetiştiriyoruz. Başta Sayın velilerimiz belediye başkanlarımız protokol üyeleri vekillerimiz öğrencilerimiz ve açılışta bizleri onurlandıran tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Dayan genel müdür İbrahim Halil Şeyhanlıoğlu kurucu üyelerimiz İbrahim Satoğlu İbrahim Halil Akkuş Okul müdürümüz Ali Aslan bilgi ve deneyimli öğretmenlerimizle Şanlı nesil Anadolu ailesi olarak tüm eğitim çalışanlarına başarılar dileriz. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET ER