11 NİSAN’IN ZEMİNİ TAM NOT ALDI!

11 Nisan Stadı’nın zemini yarı çöl ikliminde bulunan Şanlıurfa gibi sıcak bir şehirde olmasına rağmen mükemmel zeminiyle tam not alarak örnek stadyumlardan biri olmaya devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hakkında inceleme – soruşturma başlatılan bu İnceleme ve soruşturma sonuçlanıncaya kadar ise Özel Kalem Büro Birim Sorumluluğunda görevlendirilen Şanlıurfa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş’ün Urfa’nın sıcağında cimlerin yanmaması için yoğun mesai ve uğraşlar harcayarak başarılı çalışmalar ile bu günlere gelen ve Şanlıurfaspor’u muzun maçlarını oynadığı 11 Nisan Stadyumun zemini taraflı, tarafsız tüm spor kamuoyunun takdirini aldı.

Geçen hafta Şanlıurfaspor’un ilk hafta karşılaşmasına ev sahipliği yapan 11 Nisan Stadyumu zemini karşılaşmayı izlemeye gelen tüm taraftarların beğenisini kazandı.

Gece gündüz demeden Şanlıurfa’nın sporuna hizmet vermek için çabalayarak vatandaşların takdirini kazanan Hakan Keşküş yaptığı başarılı çalışmalar sonrasında 11 Nisan mükemmel zeminiyle tam not alarak örnek olmaya devam ediyor.

Şanlıurfa spor kamuoyu ve vatandaşlar, Geçmiş yıllarda bunun örneklerini çok görüyorduk. Sıcaktan dolayı çimlerin yandığını ama sıcak geçen yaz ayına rağmen zemin çok düzgün iyi bir çalışma yapılmış Hakan Keşküş beye ve ekibine yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Dediler.

MEHMET ER