CHP’li Aydınlık:”Esnaf Kan Ağlıyor”

24 Haziranda yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını sürdüren CHP Şanlıurfa milletvekili adayı Aziz Aydınlık, esnafı ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını dinleyen milletvekili adayı Aziz Aydınlık: ”Esnafın canı sıkkın. Nasıl olmasın ki iğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Dolar aldı başını gidiyor. Böyle olunca vatandaş alışveriş yapamıyor. Türkiye’nin ekonomisi iyi değil. Vatandaş bakmakla yetiniyor. Gerçi bakmaya bile gelmiyor. Sürekli bir zam var. Daha dün elektriğe zam geldi. Millet, kabullenmiş durumu. Bu millet sesini çıkarmadığı sürece daha da kötüye gideceğiz. 24 Haziran da bu gidişata dur demek bizlerin elinde. Ben esnafımın, vatandaşımın yanındayım içlerindeyim her zaman da yerim halkımın yanı. Esnafın halinden bir biz anladığımız için haliyle esnafta bize tam destek veriyor” şeklinde konuştu.

Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği Aydınlık,”24 Haziran seçimlerini eğer kazanırsam sizlerin sorunlarına kayıtsız kalmayacağıma söz veriyorum. Destekleriniz için sağ olun var olun. Bu toprağın insanıyım sizin sorunlarınız benim sorunlarım.” Dedi.