Cevheri Şanlıurfa Güçlü Bir Destek Verecektir

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Hilvan Belediyesi Meclis Üyeleri ile AK Parti Hilvan İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetim Başkanı Başkanı Suphi Bedlek'in eşlik ettiği Cevheri, ziyaret ettiği kırsal mahallelerden destek talep etti.

Günün erken saatlerinden itibaren Hilvan'daki temaslarına başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, beraberindekilerle Hilvan'ın Çakır, Yuvacalı, Geyikören, Arpalı, Akçakepir, Çekören, Karapınar, Balkı, Gölcük, Kuskunlu ve Aşağı Kamış kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini alan Cevheri, akşam geç saatlerde de Hilvan ilçe merkezinde esnafları ziyaret edip kendileri ile sohbet etti.

Hilvan ilçemiz geçmiş seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de üzerine düşeni yapacaktır diyen AK Aday Cevheri " Hilvan ilçemiz partimize olan bağlılığını biliyoruz, inanıyorum ki bu seçimde daha güçlü bir şekilde destek vereceklerdir. Bugün Hilvan ilçemizde Çakır, Yuvacalı, Geyikören, Arpalı, Akçakepir, Çekören, Karapınar, Balkı, Gölcük, Kuskunlu ve Aşağı Kamış kırsal mahallelerini gezerek vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.

Bölücü Örgüt ve Fetö Amacına Ulaşamayacak

Hakkaride Şehit olan 3 Askerimize başsağlığı dileyen Cevheri, Bölücü örgüt bu ülkede hiç bir zaman başarılı olamayacaktır. Gerek bölücü örgüt gerekse Fetö ülkemizin karıştırmaya çalıştılar ama bu necip millet muazzam bir şekilde birbirine bağlı, dini inancı etrafında birbirini sevmektedir. 24 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa AK Partiye çok güçlü bir destek vereceğine inanıyorum"dedi.

Bayık: Hdp Çukur Kazar, AK Parti Hizmet Eder

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise " Kırsal mahallelerimizde AK Partiye büyük bir teveccüh var. Çünkü AK Parti merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerde de vatandaşına hizmet eden hizmet götüren bir partidir. Hdp Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki il ve ilçe belediyelerinde vatandaşına hizmet eden değil, çukur kazan hendek kazan bir parti. AK Parti ise halkına hizmetkar olan bir parti. Hilvanlı hemşerilerimizde hizmetin sadece AK Partide olduğunun bilincindeler" şeklinde konuştu.

AK Parti Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Cidir ve Hilvan Karapınar Mahalle Muhtarı İsa Akbalık'ta birer konuşma yaptılar