Akşener Urfa’ya geliyor

Meral Akşener 11 Haziran Pazartesi günü Şanlıurfa'da olacak ve saat 14.00'de düzenlenecek mitingle seçmene seslenip destek talebinde bulunacak.

Seçim çalışmaları için il il dolaşan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Şanlıurfa’da seçmenleri ile buluşacak. İyi Parti Şanlıurfa İl Başkanlığın mitingin şölene dönüşeceğini söyledi.

İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in gelişi ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Rüstem Coşkun şunları söyledi: “Bugün gelen haber ile genel başkanımız Sayın Meral Akşener 11 Haziran'da Şanlıurfa'da seçmenleri ile buluşacak. İnşallah 24 Haziran tarihine kadar çalışmalarımız çok hızlı gidiyor. Pırıl, pırıl milletvekili adaylarımız var. Hepsi birbirinden değerli, hepsi ülkenin hayrı için kendini adamış insanlar. 11 Haziran'da genel başkanımız Sayın Meral Akşener Şanlıurfa'ya teşrif bulunacaklar ve Şanlıurfa'ya çok büyük müjdeler vereceğini göreceksiniz ben kendisini davet ettiğimde, ben Şanlıurfa'yı çok seviyorum, Urfa'ya muhakkak gelmek istiyorum demişti. Sağ olsun sözünü tuttu bizleri de kırmadı. Şanlıurfa ile ilgili her türlü çalışmayı yapıyor. Buraya geldiğinde yine daha önce söylediğim gibi Şanlıurfalılara çok büyük müjdeler verecek. 25 Haziran sabahı da Sayın Meral Akşener’i biz 1. turda Cumhurbaşkanı yapacağımıza inanıyoruz. Güneşin o gün nasıl doğduğunu bütün insanlar görecekler. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

RAMAZAN GÜLER