ALİ CANBEK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde aday adaylarının partilere müracaatları devam ediyor.

Şanlıurfa’nın tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olan turizmci Ali Canbek önceki gün Ak Parti Şanlıurfa il başkanlığına giderek yapılacak olan seçimlerde Ak Partiden aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

Kalabalık bir topluluk ile Ak Parti Şanlıurfa il Başkanlığına giden Ali Canbek müracaat formunu Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’a teslim etti.

Aday adaylığı müracaatı sonrası açıklamalarda bulunan İş Adamı Ali Canbek, Benden Daima Desteklerini Esirgemeyen Başta Şanlıurfalı Hemşerilerime, Akrabalarıma, Tüm Dostlarıma ve Arkadaşlarıma Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum. Diyen Canbek, Ülkemizin ve milletimizin geleceği adına hizmet eden Ak Parti’ye en güçlü desteği sağlayan Şanlıurfa halkının, 24 Haziran seçimlerinde de Ak kadroların en büyük destekçisi olacağı kuşkusuzdur.

Türkiye’nin ve Şanlıurfa’mızın geleceğine tecrübemle ve birikimimle katkı sunmak adına, Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adaylığına müracaat ettim. Halkımızın, akrabalarımın ve Ak Parti Teşkilatlarından destek bekliyorum.’ Dedi. 

AHMET AYATA