İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Oğul başkanlığında toplanan yönetim kurulu, Haliliye ilçe başkanı Levent Kabak ile diğer ilçe başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu basının karşısına çıktı.

Yapılan basın toplantısı ile İYİ Parti İl Başkanı Hasan Oğul ve yönetim basın mensuplarının karşısına çıkarak oluşturulan yönetim hakkında bilgiler verdiler.

Erken seçim kararını da eleştiren Oğul, Biz İYİ Parti'yiz, iyi olmaya geldik. Yine söylüyoruz, bu bir baskın seçim oldu, normal bir seçim değil. Her şeyin bir kuralı var. dedi.

CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekiline gelen tepkilere de cevap verdi. Parti olarak halkın sorunlarını dinleyeceklerini ve çözüm üreteceklerini söyleyen Oğul, "Ben yarın seçim yapıyorum diyemezsiniz, buna hakkınız yok. Bunun usulleri var, 3-5 ay zaman verirsiniz. CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesini eleştiriyorlar, CHP daha önce size de benzer desteği sunmuştu. Eğer CHP şimdi iyiyse o zaman da iyiydi, şimdi kötüyse o zaman da kötüydü. Biz artık bu eleştirilere bakmıyoruz. Biz İYİ partiyiz, güneş gibi sıcak ve aydınlık olacağız. Halkımızın yanında olacağız, Urfalıların dertleriyle dertleneceğiz diyen Oğul, Erken seçim nedeniyle işlerinin yoğunlaştığına vurgu yaptı. Bir yandan parti teşkilatını kurduk, bir yandan il başkanlığımızı kurduk. Fiziki anlamda eksikleri tamamlamaya çalıştık. Bu erken seçim iki ayağımızı bir papuca soktu. Daha uzun bir süre verilseydi, daha iyi çalışmalar yapacaktık. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET CANBEK