SİVEREKLİLERDEN KIRVAR’A BÜYÜK DESTEK

Halkla iç içe olan Av: Mehmet Kırvar aldığı eğitim ve kariyeri ile 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde halkın adayı olmuş durumda!

Genç Avukat Mehmet Kırvar’a Siverekli hemşerilerinin yoğun ilgisi var.

24 Haziran erken seçimlere az bir süre kala milletvekilli aday adayları kapı kapı dolaşarak, seçim çalışmalarına devam ediyor.

SİVEREKLİLER KIRVAR’I MECLİSTE GÖRMEK İSTİYOR!

Genç Avukat Mehmet Kırvar, Yüksek temposu ve pozitif enerjisiyle hemşerilerinin ilgi odağı olan başarılı avukatı Siverekli hemşerileri 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletvekili olarak görmek istiyorlar.

TBMM'nin 20'inci ve 21'inci Dönem Şanlıurfa Milletvekili olan Ahmet Kırvar oğlu olan Av. Mehmet Kırvar eğitimi ve çalışkanlığı ile ön plana çıkan isimlerin başında geliyor.

Av. Mehmet Kırvar, İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’de tamamladı. Üniversite eğitimini Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesinde uluslar arası Hukuk Fakültesinde ihtisas yaptı. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk fakültesinde eğitimini tamamlayarak serbest avukatlık mesleğini icra etmektedir. Tarım kredi kooperatifi merkez birliğine bağlı TAR-NET şirketinde yönetim kurulu üyeliği ve yönetim kurulu başkan vekilliği görevinde bulundu. Evli 5 çocuk babası olan Mehmet Kırvar aktif olarak avukatlık mesleğinin yanında çiftçilikte yapıyor.

ŞAHBAN KILIÇ