2018 FUAR YILI OLACAK

Başkan Sade ve yönetim kurulu üyeleri geçen hafta açılışı yapılan yeni fuar merkezi ve TÜMSİAD’ın yaptığı çalışmalar hakkında gazetecilere bilgiler verdi.

Şanlıurfa’nın ekonomisinin, iş dünyasının canlanması adına çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Sade, fuar merkezinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, TÜMSİAD olarak fuarda 2018 yılı içersin de gerçekleştirilecek olan 7 fuarın bilgisini verdi.

TÜMSİAD Şanlıurfa İl Başkanı Sadık Sade yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “İlimizin ekonomisinin canlanması ihracat rakamlarını yükselmesi için mücadele ediyoruz. Yaklaşık 10 yıldır Şanlıurfa'da şube başkanlığını yapıyoruz. Yönetim kurulumuzun bize verdiği destekle Allah kendilerine razı olsun gecemizi gündüzümüze katarak Şanlıurfamiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Geçen hafta içinde Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu bir erken seçim kararı 24 Haziran'da erken seçim kararı alındı. Bu seçim kararı ekonomiyi biraz rahatlattı aynı zamanda farklı amaçları olan kişilerin önünü kesmiş oldu. Allah kazasız demokratik bir şekilde milletvekili arkadaşlarımıza hayırlar getirsin inşallah liyakatlı temsili ve memleket için projesi olan adayların için hayırlı olsun.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat çiftçi ve Kalkınma bakanlığımızın ortak Projesi olarak Şanlıurfa'ya bölgemizin en modelin fuar alanı inşa edildi. Ben burada Büyükşehir Belediye başkanımıza ve ekibine emeği geçen bütün ekibine ve projelere destek olan Kalkınma Bakanlığı'na da şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah bu sene 2018 sonuna kadar Şanlıurfa mızda yaklaşık 7 fuar organize edilecek. 11- 15 Nisan'da Yapı İnşaat fuarımız organize ettik. 26-29 yine Tarım Gıda hayvancılık fuarımız olacak. Mayıs’ta evlilik fuarımız başlayacak. 10 Ekim’de Göbeklitepe Turizm fuarında organize edeceğiz ve daha birçok fuarlar yapacağız.” Dedi.

Daha sonra ise TÜMSİAD Şanlıurfa İl Başkan Vekili Halaf Karataş ise, Yenilenebilir enerji kaynakları hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

HASAN GÜLER