YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜMÜZDEN, MUHTAR KAYA’YA ZİYARET

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, Ulubatlı Mahallesi Muhtarı Fethi Kaya’yı ziyaret ederek geçtiğimiz ay Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından hizmete açılan muhtar evi projesi kapsamında yapımı tamamlanan Ulubatlı Muhtarlığının yeni yerinin hayırlı olmasını diledi.

Haliliye Belediyesi tarafından merkez mahallelerde muhtar evi bulunmayan mahallelere yönelik yapılan çalışma sonucu yaptırılan muhtar evini gezen Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç emeği geçenlere başta Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol olmak üzere teşekkür etti.

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç ziyarette yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Fethi Kaya muhtarımız zaten çalışkan dinamik bir dostumuz, arkadaşımızdır. Kendisinin yaptığı çalışmaları biz gazete olarak yakından takip ediyoruz. Muhtarlarımız halkımızın yerelde karşılaştığı ilk yerel yöneticilerimiz. Muhtarlıklarımıza kurumsal bir kimlik kazandırmak adına yapılan fiziksel mekan çok yerinde ve isabetli olmuş. Bu bağlamda Ulubatlı Mahallemizde yapılan muhtar evi hayırlı olsun.” Dedi.

Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya da, "Buğun bizi ziyaret eden gazeteci dostumuz Şahban Beye çok teşekkür ediyorum. Bu muhtar evini de mahallemize kazandıran, Buranın yapımında emeği geçen Başta Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol olmak üzere, encümen kardeşlerimize, Belediye'nin tüm yetkililerine buradan ben yürekten teşekkür ediyorum. Şahban Beye de bizleri ziyaret ettiği ve daima yanımızda olduğu için de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HASAN GÜLER