SAADET PARTİSİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Şanlıurfa Fırıncılar Odasını ziyaret ettiler. Sonrasında ise Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesinde yatmakta olan hasta yakınlarını ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretler ile ilgili olarak Yeniurfa Gazetesi muhabirine açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz şunları söyledi: “Her Çarşamba gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında buğun de Şanlıurfa Fırıncılar Odasını ve Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesinde yatmakta olan hasta yakınlarını ziyaret ettik.

Değerli Başkanımız Mehmet Emin Karaatlı beye teşekkür ediyoruz. Biz bir siyasi parti olarak hep bunu söylüyoruz. İyilik, güzellik, doğrulukla ikaz etmek uyarmak lazım. Güzel şeyler yapıldığı zaman teşekkür etmek, takdir etmek lazım. Demokrasilerde hem iktidarlar var. Hemde muhalif partiler var. Tek seslilik olmaz tabi ki, Bu çerçeve içersin de bizde Milli Görüş misyonu olarak Saadet Partisi çatısı altında siyaset yapıyoruz. Başkanımıza kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

RAMAZAN GÜLER