BAŞKAN ÇİFTÇİ GAZETECİLERİ ÇEKTİ

"Şehrimi Seviyorum, Ağacımı Dikiyorum" kampanyası kapsamında Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine yönelik düzenlenen program kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi İhlas Haber muhabirinin kamerasını alarak ağaç diken gazetecileri kameraya çekti.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü anısına düzenlenen ağaç dikme töreninde "Sizin de dikili bir ağacınız olsun" diyen Başkan Çiftçi ile beraber gazeteciler ağaç dikim kampanyasına destek verdiler.

Büyükşehir Belediyesi, 'Şehrimi Seviyorum, Ağacımı Dikiyorum' kampanyası kapsamında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazetecilere  özel ağaç dikme etkinliği düzenledi. Şanlıurfa İçme Suyu Arıtma Tesisi Önü'ndeki etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, daire başkanları ve gazeteciler katıldı.

Keyifli anların yaşandığı ağaç dikim programında konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Zor şartlar altında doğru bilgiyi kamuoyuna aktaran, bizim için en kutsal görevlerden birini üstlenen gazeteci arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

RAMAZAN GÜLER