CHP İL BAŞKANLIĞI KONGREYE GİDİYOR

İlçe kongrelerini bitiren Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı Cumartesi günü olağan genel kongreye gidiyor. Mevcut başkan Aziz Aydınlık çıkaracağı liste ile İl Başkanlığına aday olacak.

Cumartesi günü saat 12.00’da başlayacak olan kongreye genel merkezden ve başka illerden de çok sayıda katılım olacak.  Kongre Urfa Cıty Konferans Salonunda yapılacak.

Konu ile ilgili olarak il başkanlık binasında bir açıklama yapan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık şu görüşlere yer verdi: “Buğun il başkanlık kongresi için ilçe başkanlarımızla bir toplantı yapıyoruz. 30 Aralık Cumartesi günü Urfa Cıty Konferans Salonunda il kongremizi gerçekleştireceğiz. Yaklaşık olarak bir aydır merkez ve ilçe kongrelerimizi yapıyoruz. Son yapılan ilçe kongremiz Halfeti kongresi idi onu da yaptık bitirdik. Ayın 30’da yapılacak olan il kongremize Şanlıurfalıları yapılacak olan kongreye katılmalarını temenni ediyoruz. İnşallah bu il kongremiz hem Türkiye’mizi, Hem ilimizi, hem ilçelerimize bütün değerli Şanlıurfa halkına hayırlı uğurlu olur. Kongremize Ankara’dan çok katılım olacak. Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, birçok ilden il başkanları gelecek. Kongremize yoğun bir katılım olacak. İnşallah kongremizi başarı ile tamamlarız. Yapılacak olan seçimlere hazırlık yapıyoruz. Aslında bu hazırlık seçimin hazırlığıdır. 3-4 Şubat’ta genel kongremiz olacak, genel kongreden sonra tamamıyla 2019 da yapılacak olan yerel seçimlere bütün teşkilatımız ile birlikte hazırlıklı olacağız. Onun için buğun değerli ilçe başkanlarımız yöneticilerimiz buradalar. Yapacağımız toplantı il kongresi ve kongreden sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında olacak. 30 Aralık Cumartesi yapılacak olan il kongremize tüm değerli hemşerilerimizi bekliyoruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET CANBEK