KADINA KARŞI ŞİDDETE SESSİZ KALMADILAR

Şanlıurfa Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü de düzenlenen etkinlikte Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeli işaret dili ile kadına karşı şiddete tepki gösterdiler.

Şanlıurfa Aile Sosyal Politikalar Müdürü Hasan Bilici’nin de katıldığı etkinlikte işitme engelliler farkındalık oluşturmak ve bir nebze olsun katkıda bulunmak için bu önemli günde böyle bir etkinliğe imza attılar.

Konu ile ilgili olarak Yeniurfa Gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan İşitme Engelliler Tercümanı ve Türk İşaret Dili Uzmanı Şenay Şengün Senguer şu görüşlere yer verdi: “Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü Şanlıurfa Valiliği Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından hazırlanan etkinliğe bizde İşitme Engelli Arkadaşlarımız ve Aile Sosyal Politikalar  Bünyesinde açılan Hizmet içi Personel Eğitimi  Türk  İşaret Dili Hazırlık ve Temel Eğitimi  olarak Bu etkinlikte   İŞARET DİLİ İLE  KADINA YÖNELİK ŞİDDETE SESSİZ KALMA sloganı ile İşitme Engelliler Dünyasında da Farkındalık oluşturmak  ve bir  nebze katkıda bulunmak SES GETİRMEK istedik.

Kadına yönelik şiddetle mücadele etkinliğinde bizim de ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET ER