Kızılay’dan Öğretmenler gününde Müdür Turan’a ziyaret

Öğretmenler günü nedeniyle, Şanlıurfa Kızılay İl Başkanı Av. Ahmet Elçi ve Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ı makamında ziyaret ederek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar.

Bu önemli gün dolayısıyla Kızılay Şanlıurfa şubesi Şanlıurfa’da bulunan birçok okulda öğrencilere üstünde Kızılay arması bulunan şapka, kalem, Not defteri ve anahtarlık dağıtacak.

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Kızılay Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Elçi, Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik;  Sevgi, şefkat ve fedakarlık, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslek olduğunu belirterek, Öğretmenler toplumun bütün kesimlerine yol gösteren birer önderdir.  Bireylerin yetişmesinde büyük rol üstlenen ve geleceğimiz olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan fedakârca çalışan vatan sevdalısı tüm kahraman öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Dedi.

Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’da, Bu önemli günde bizleri ziyaret eden Şanlıurfa Kızılay İl Başkanı Av. Ahmet Elçi ve Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

MEHMET ER