MUHTAR TAVAŞ’TAN DEDAŞ’A TEPKİ

Muhtar Tavaş, DEDAŞ Mahallemizde ağaç budaması yerine ağaç katliamı yaptı. Bilinçsiz bir şekilde ağaçları budadı. Dedi.

DEDAŞ’a arıza için bile ulaşamaz durumda olduklarını belirten İpekyol Mahalle Muhtarı Zeynel Tavaş yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “DEDAŞ Mahallemizde ağaç budaması yerine ağaç katliamı yaptı. Bilinçsiz bir şekilde ağaçları budadı. Bu durumu belediyeye bildirmemize rağmen belediye ekipleri duruma müdahale edemedi. Ben muhtar olarak duruma müdahale ettim.

DEDAŞ ekipleri mahalleye geldi ben kendilerine yine bu şekilde budama yapmaya devam edecekseniz bırakın yapmayın gidin dedim. Sonrasında belediye ekipleri geldi düzeltmeye çalıştılar ama ne kadar düzeltebilirler. DEDAŞ kendisi bu işi yapacağına elektrikleri kessin belediyenin budam ekibi budamayı yapsın.

DEDAŞ’A ARIZA İÇİN BİLE ULAŞAMAZ DURUMDAYIZ

Elektrik kesintileri için bile DEDAŞ’a ulaşamaz olmuşuz. Elektrik kesintisi vatandaşın binasının yarısında elektrik var, yarısında yok bu durumu iletmek için bile ulaşamıyoruz. Müdürlerini arıyoruz telefonlara cevap vermiyorlar. Şeflerini arıyoruz telefona cevap vermiyorlar. Mahallemizde her gün hatta bu sabah bile elektrik kesintisi meydana geldi.

Bizim isteğimiz DEDAŞ’ın özellikle muhtarların taleplerine karşı biraz daha duyarlı olmasıdır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

RAMAZAN GÜLER