Mutfağınıza Otantik Bir Hava Katacak Mutfak Masası Modelleri

Bir evin belki de en önemli ve özel mobilyası, gün boyunca pişen yemeklerin donattığı, herkesin oturup birlikte yemek yediği ve bir şeyler paylaştığı mutfak masası sizin için de özelse hem zevkinize uygun hem de mutfağınızda çok yer kaplamayacak bir masa seçmek çok da kolay olmayacaktır. Çok sayıda mağaza dolaştınız ama bir türlü istediğiniz gibi bir mutfak masası bulamadınız: İnternet’teki yüzlerce mutfak masası modeline göz atabilir ve farklı kategorilerden dilediğinizi seçerek aramanızı özelleştirebilir ve zaman kazanabilirsiniz. Evidea ile mutfağınıza, evinize otantik bir hava katacak mutfak masası bulmanız mümkün. Tek yapmanız gereken, bütçenizi, yani fiyat aralığını, istediğiniz renkleri, malzeme türünü, masa tipini, boyutunu, kaç kişilik olacağını ve masa formunu seçip arama butonuna tıklamak.

 

Yonga levha, MDF, cam, masif, lake, metal veya ağaçtan yapılan modeller olsa da aslında en çok tercih edileni mutfak masası ahşap modeller oluyor ve genellikle dikdörtgen, kare, oval, yuvarlak ya da üçgen formda bulmanız mümkün. Sandalyeli modellerden seçecekseniz eğer mutfak masası takımı olarak satın alabilirsiniz. Buna ek olarak mutfak masası cam modeller de var. 4 sandalye, 2 sandalye, 1 bank, 6 sandalye, 1 puf, 2puf, 4 puf ve 7 sandalye olarak kategorize edilen mutfak masaları, açılır masa, standart masa ve açık masa olmak üzere 3 farklı tipte mevcut. Mutfağınıza hangi rengin daha iyi gideceğini göz önünde bulundurarak ahşap, lila, samba, turkuaz, bordo, cordoba, turuncu, teak, pudra, mürdüm, meşe, mercan, krom, kayın, fuşya, cappuccino, şeffaf, vişne, sonomo, lavanta, lacivert, okaliptüs, kiremit, hardal, bodega, bej, akik, natürel gülkurusu ve antrasit renklerinden birini tercih edebilirsiniz.

Mutfak masaları aynı zamanda yemek odası ve mutfak olarak 2 farklı kategoriye ayrılıyor. Mutfakta kullanılacak masalar çoğunlukla pufla veya sandıklı banklar ile birlikte set halinde satılıyor. Ama dilerseniz masayı tek olarak da satın alabiliyorsunuz. Mutfak masası fiyatları genellikle 150 TL’den başlıyor; malzeme türü, büyüklüğü ve rengine göre 5000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bahçeniz, eviniz ya da iş yerinizin mutfağı için en uygun fiyatlı ve güzel mutfak masası almak 700’e yakın mutfak masası modelinin bulunduğu Evidea’da ile mümkün.