URFALI MATBAACILAR TÜYAP’DA

4-8 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece/İstanbul'da yapılan fuara 29 kişilik dev bir kadro ile katılan Şanlıurfalı matbaacılar burada memleketlerini en güzel bir şekilde temsil ettiler.

Dernek Başkanı Birgül ile birlikte fuarı gezen Şanlıurfalı matbaacılar, Matbaacılık Sektörünün çeşitli  kollarında faaliyet gösteren, yeni ürünlerini ve son teknolojileri yakından görme ve tanımak için yerlerini aldılar.

Matbaacılık sektörünün nabzının attığı PRİNTTEK 2017 Fuarı, 6 salonda, yaklaşık 30 ülkeden 500’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile açıldı.

Fuara geniş bir marka yelpazesine ev sahipliği yapması ilgiyi artırıyor. Fuara ziyaretçi kapsamlı; Kuzey Afrika, Karadeniz Bölgesi, Rusya, Türki Cumhuriyetler, İran, Irak, Lübnan, Ürdün ile Balkanlardan; Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, Makedonya, Arnavutluk gibi coğrafyalardan profesyonel ziyaretçilere ev sahipliği yapması öngörülüyor.

Printtek 2017 Fuarı; Baskı Teknolojileri: Baskı Öncesi, Baskı, Baskı Sonrası Sistemleri / Baskı Malzemeleri: Mürekkep, Kimyasallar, Sarf malzemeleri, Kağıt Ürünleri ve İkinci El Baskı Sistemleri bölümleri ile genişleyen Dijital Baskı Teknolojileri ve Kopyalama Sistemleri, Geleceğin Baskı Teknolojileri;  Hibrid Sistemler ve 3D Baskı Teknolojileri’nin yanı sıra,  Kırtasiye ve  Ofis Teknolojileri, Kart Teknolojileri başlıkları kapsamında yenilikleri ilgililerle buluşturdu.

Baskı teknolojilerine yönelik en yeni ürün, malzeme ve hizmetlerin beş gün boyunca sergilendiği Printtek 2017'de katılımcı markaların sergileyeceği yenilikleri takip ettiler.

MEHMET ER