GENÇLİĞE BÜYÜK YATIRIM

MEHMET ER

Gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım bilinci ve inancıyla hareket ederek gençlerin yeteneklerini ortaya koyabilecekleri gençlik projelerine büyük destekler veren Gençlik ve Spor Hizmetleri bu çerçevede gençlere ve Şanlıurfa’ya büyük bir proje daha kazandırmak için önemli bir adım daha attı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Şanlıurfa İl Müdürü Hakan Keşküş’ün girişimleri sonucunda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük Gençlik Kamp Merkezi için yer tahsisi sonuçlandı.

Gençlerimizi sosyal yaşamda daha etkin tutmak için projeler geliştiren il Müdürlüğü böylece gençleri tüm bağımlılıklardan ve olumsuz alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Hizmetleri Şanlıurfa İl Müdürü Hakan Keşküş şunları söyledi: “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük Gençlik Kamp Merkezi için Atatürk Barajında 156 dönüm arazi Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edildi. Haftalık 400 gencin kamp yapabileceği Gençlik Kamp Merkezi için Gençlik Merkezi Genel Müdürü Emre Topoğlu ve Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker’in destekleriyle gerekli ilk adımlar atıldı.” Dedi.