YANLIŞ YÖNETİM DİŞ HASTANELERİ BORÇ BATAĞINA KOYDU

Son dönemde sağlık alanında bakıldığında tüm Hastanelerde bu tür zararların olduğunu çok net olarak görmekteyiz.

Şanlıurfada bulunan 4 Ağız ve Dış Hastanesinde aksaklıklar ve yönetim zaafiyeti kendini gösterdi.

Şanlıurfa 4 Dış Hastanesinin birleşmesinde (Kara köprü; Eyyübiye, taş bina Esentepe ) sonra bu Hastaneler  her ay zarar etmeye başladı. Hastaneler aylık ortalama 2 milyon zarar ediyor.

Bu 4 Hastanesi’nin Birleşmesinde önce karda olan bu Hastaneler; birleşmeden sonra doğan yönetim zafiyetinden dolayı her ay zarar etmeye başladı.hastanede çalışan doktorlar özel hastanelerde akşamları nöbet tutuyorlar gündüz hastaneye gelen vatandaşlara malzeme yok denilerek özel hastanelere yönlendiriliyor.şanlıurfadaki diş hastaneleinde diş çekimi dışında bir işlem yapılmıyor.türkiyede impulant yapılamayan diş hastanesi ,yaşlılara takma diş yapılmayan hastane yanlızca şanlıurfada var.

Yöneticileri makam odalarını döşeyerek yüksek maaş almak dışında yaptıkları bir şeyin olmaması ve cemaatçi ve pkk terör örgütü sempatizanı olan idarecileri kendilerini kamufle ederek yöneticilik yapması akıllarda soru işareti bırakıyor.

Haber merkezimizin edindiği bilgilere göre sadece  2017 - 6. Ayda bu hastanelerde 120 Dış hekimi  ve kliniği toplam geliri 850 bin TL civarında..

Oysa bu Hastanelerin ayılık ortalama giderlerini 2 Milyon ile 2. 5 Milyon civarında değişiyor.

Bunu tek sebebi Hastanelerdeki yanlış yönetim ve başı boşluk oluşturuyor.

Buna rağmen Urfa’da Bulunan 4 Dış Hastanesinde zarar gidere devam eder hale gelmiş.

Bu zara kim dur diyecek; Sağlık camiası bunları arıyor.

Dış Hastanelerin dışında diğer Hastanelerinde de zararın büyük boyutta olduğu; önümüzdeki günlerde bu Hastanelerimizdeki aksamaları ve mali zararları yine Urfa Kamuoyuyla paylaşacağız.