Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanı belli oldu

Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanlığı hafta sonu Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Kongre salonunun yaptığı kongrede Haliliye İlçe Başkanlığına Halil İbrahim Geylan’ı seçti.

Kongreye tek liste ile giden Saadet Partisi Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanlığı delegelerin geçerli oylarının tamamını alan ilçe başkanı Halil İbrahim Geylan ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Salih Akyüz, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, Şanlıurfa’da görev yapan birçok STK temsilcisi ile çok sayıda partili katıldı.

Şanlıurfa’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleştirdi.

Bir teşekkür konuşması yapan Geylan, "Kongre üyeleri ve delegelere bu kutlu davanın ilçe başkanlığı gibi ulvi bir göreve layık gördüklerinden dolayı hepinize teker teker teşekkür ederim. Diyen Haliliye İlçe Başkanı Geylan konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Kıymetli ve değerli Misafirlerimiz hepiniz kongremize Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

İl başkanımız bu zorlu görevi bana tebliğ ettiklerinde acaba üstesinden gelebilir miyim diyerek çok düşündüm. Taki bu kürsüye gelip bu muazzam kalabalığı ve bu muhteşem heyecanı görene kadar. Biz Bu yola çıktığımızda artık Şanlıurfa'da Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Şanlıurfa'da Saadet Partisi artık ana muhalefet partisidir dedik. Kırıcı, bozucu değil Aksine yapıcı inşa edici ve yapılan her hayırlı işe vesile olacak bir partidir dedik. Peki ne zamana kadar ana muhalefetiz 2019 seçimlerine kadar, 2019 seçimlerinde muhalefet görevini devredip iktidar görevi ile Şanlıurfa mıza hizmet edeceğiz. Şanlıurfa hizmetin en güzeline layıktır. Şanlıurfa Adil düzeni hasrettir. Milli görüşe hasrettir. Geçmişte nasılsa milli görüşün kalesi ise bundan sonra da milli görüşün kalesi olacaktır. İnşallah şahlanmamız Şanlıurfa'dan başlayacaktır, Şanlıurfa'nın şahlanışı da İnşallah Haliliye’den başlayacaktır.” Dedi.

MEHMET ER