Urfaspor'da Deprem

Bugün oynan Denizlispor Şanlıurfaspor maçının ardından telefon ile bağlanan Şanlıurfaspora yıllar dır çok büyük hizmet veren İsmail Bağıban istifa ettiğini açıkladı.

Bağıban yaptığı açıklamada ' Kendi kedime söz vermiştim denizlispor maçının ardından galip ayrılır isek uzunca bir süredir sağlık sorunucu düşündüğüm istifamı verecektim. Allahımıza hamdolsun denizli deplasmanın da teknik heyetimiz ve futbolcularımız en güzel veda hediyesini vermişlerdir. Dün olduğu gibi bugün de ve bundan sonra yarınlar da da elimden geldiğince de şanlıurfasporumuza maddi manevi desteğimi esirgemeyeceğim.

Görev aldığım zaman zarfında her zaman yanımda yer alan başta kıymetli cefakar ve vefakar taraftarlarımıza olmak üzere yönetim kurulunda çalıştığımız mesai arkadaşlarımıza ve teknik heyet ve futbolcularımıza her zaman şanlıurfaspor ve yönetiminin arkasında duran Sayın Bakanımız Faruk Çelik Şanlıurfa valimiz Sayın Güngör Azmi Tunaya Büyük Şehir Belediye başkanımız Nihat Çitfçiye ulusal ve yerel medyanın temsilcilerine teşekkürü bir borç biliyor bu istifamın çok önceden sağlık sorunlarım nedeni ile almış olduğu alınmış bir karar olduğunu bu neden ile hiçbir spekilesyona mahal vermeden görevini huzur içinde yerine getirmiş bir hemşeriniz olarak bugünden itibaren Şanlıurfaspor Kulup başkanlığı görevimi noktaladığımı ama her zaman şanlıurfasporun ve urfanın bir neferi olarak kalacağımı kamoyuna paylaşırken şu müjdeyi de vermek isterim. Bugün deplasmanda alınan üç puan bizlere bu ligte kalacağımı umudunu vermiştir.' Dedi. Kaynak:urfagap.com