Çalışma koltukları

Doğru bütçe hazırlandıktan sonra çalışma koltukları arasından seçim yapmak çok daha kolay olacaktır. Uygun fiyatlı olmasına değil, size nasıl bir konfor sağlayacağına odaklanmalısınız.

Seçimde İlk Aşama

Sağlıklı dolaşımı destekleme amacı ile oluşturulan sırt ve omurga destekli çalışma koltukları tercihlerin başında gelmelidir. Ergonomik ürünler çoğu zaman devrim niteliği yaratabilir. Arka beden ve boynu destekleyen, vücut konumunu ve boyutlarına otomatik olarak uyum sağlayan, omurga ve boynunuzun hareketlerini taklit eden ürünlerde limit üst düzeyde olsa da sağlığa özen gösteren bireylerin tercihidir. Köpük minderler ve süngerin yapısı da göz önüne alındıktan sonra satın alma faaliyetine başlayabilirsiniz.

Ancak kısa süreli oturumlar için beden sağlığına bağlı kalmaya gerek yoktur. İstediğiniz özelikte ve modelde ürünü sipariş verebilirsiniz.

 

Çalışırken rahat olmanın verimi arttırdığı kanıtlanmıştır. Bu nedenle çalışma koltukları belli standartlarla hazırlanır. Önemli noktalar;

Bel desteği ve boyun desteği Tekerlekli ayaklar Esneme ve bozulma payı düşük olan terletmeyen fileli arkalık Kolların çalışmayı engellemeyecek yükseklikte olması Arkaya yatabilirlik ve süspansiyon

Ayakların krom olması, plastiklere göre daha avantajlıdır, ağırlığa bağlı olarak sorun yaratmaz. Deri seçimlerde genellikle, yumuşak değil sert yüzey tercih edilir. Bunun nedeni uzun vadede esneme yapmamasıdır. Kullanılan süngerin ise çökme eğilimi göstermemesi gerekir.

Renk seçimi ise tamamen dekorasyona ya da kişiye bağlı olarak seçilebilir. Amaçlanan işlevsel olması ve rahat bir oturma deneyimi sağlamasıdır.

 

Ürün detaylarına bu linkten ulaşabilirsiniz. : http://www.sandalyedeposu.com/calisma-koltuklari/