‘GAP Geleceğimizdir’ ödülleri öğrencilere dağıtıldı

Ziraat Odası Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, GAP DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap, Haliliye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ile öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. 388 eserin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilere bisiklet ile çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftçilerin yanında öğrencileri de tarım alanında eğitmeyi ihmal etmediklerini söyledi. Karahocagil, şöyle konuştu:”Çiftçilerimizi bilgilendirmeye çalışıyoruz. Çiftçilerimizi bilgilendirmeye çalışırken de geleceğimizin yarınlarını, gençlerini de bilgilendirmeyi ihmal etmiyoruz. Öğrencilerimizi bilgilendirmeyi unutmuyoruz. Sizi bilgilendirmeden geleceğimizi kurtaramayız. Siz öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bugün bu önemli programıza katıldınız. Siz değerli öğrenciler, olmasaydınız bu değerli çalışma olmazdı. Okul müdürleri ve öğretmenlerine canı gönülden teşekkür ediyorum.

‘GAP, TÜM KESİMLERİ KAPSIYOR’

Devlet Su İşleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, mühendislerimize GAP TEAM çalışmaları çerçevesinde arkadaşlarıma yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. GAP gerçek manada çok çok önemli bir proje. Hemen hemen bütün sektörlerle birlikte çalışıyoruz. Çocuklar, gençler, kadınları da kapsıyor proje. Çiftçilerimize, sanayicimize tüm sektörlere hizmet veriyoruz.”