Çevreciler aileleri ile kahvaltıda buluştu

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan, ÇED ÇEVRE VE İZİNLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Elemanlar (Personelleri) ve Şube Müdürü Zehra Güliz HAS, ÇEVRE YÖNETİMİ VE DENETİMİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Elemanları (Personelleri) ve Şube Müdürü Adem Ekinci önderliğinde Aileleriyle birlikte Dünya Çevre Gününü bir hafta önce kutlayarak enerji depoladılar.
Çevreciler bir yılın yorgunluğunu ve stresini Aileleri ile birlikte atarak, tüm Şanlıurfa ya hizmetinin en iyisini sunmaya çalışacaklardır.
Her iki şube Müdürü Ekinci ve Müdiresi Has da İl Müdürümüz İsmail Işıkdağ ve İl Müdür Yardımcılarım Ramazan Özel, M.Şahin Canbaz ve M.Azmi Asoğlu'da almış olduğumuz güç ile birlikte var gücümüzle Şanlıurfa'mızı çevresel yönden çok değerli kılmaktır. Orman yönünden Fakir bir İl olmamıza rağmen, ülkemizin en güzel ve temiz havasını teneffüs, Ses ve Gürültüden arındırılmıştır. Bu güzelliklerin çıtasını daha da yükseltmeye gayret edeceğiz.
Bu güzel günün kazanımını Şanlıurfa da birçok etkinlik hazırlayarak, Öğrencilerimle buluşacaklar. Şanlıurfa'nın kırsal okulların yanında İl Merkezinde yer alan okullarda ziyaretler düzenlenecektir.
Atıklarını önemini tüm İnsanlarımıza kazandırmaya gayret edeceğiz.
MEHMET ER