URFASPOR "ALTIN" BULDU

Şanlıurfaspor Gap Vadisi Tesislerinde düzenlenen imza törenine, Şanlıurfaspor Genel Menajeri Süha Sidal, Şanlıurfaspor Yöneticilerinden İsmail Bağıban, Mehmet Büyükfırat, İbrahim Demirkan, Mithat Arhan, Emin Yetim ve Şehmus Göçmez katıldı.
Bu sezon sonuna kadar yapılan sözleşme sonrası açıklamalarda bulunan yeni teknik patron, Önümüzde 6 maçımız var, hakikaten çok iyi bir kadromuz var. Bu 6 maçın 6'sına da talibiz. Urfaspor'u ligde tutmak istediklerini söyledi.
Altın yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şanlıurfaspor'dan gelen teklif sonrasında çok mutlu olduğunu belirten, Altın, Şanlıurfaspor'un çok iyi bir kadrosu var, tanıdığım bir takıma geldim. Maalesef bazı olumsuzluklar takımı buraya getirdi. Şuanda bizimle beraber, biz de sizlerle beraber bu takımı bir yere taşımak adına buradayız. İyi bir şehre geldim, yönetim kuruluna ve Süha Bey'e çok teşekkür ediyorum.
Biz bir aileyiz. Eğer bir şeyi başaracaksak hep birlikte başaracağız. Erhan Altın'ın tek başına bir şey yapma şansı yok. Burada birlik ve beraberlik içerisinde işlerimizi yaparsak bu işin üstesinden geliriz. Önümüzde 6 maçımız var, hakikaten çok iyi bir kadromuz var. Bu 6 maçın 6'sına da talibiz. Allah nasip ederse bunları da kazanabilecek bir kadroya sahibiz. Ben aksi bir şey düşünmüyorum. Ben sadece üst sıralara nasıl çıkabilirizi düşünüyorum. Bunu hep birlikte yapacağız." Dedi.
Şanlıurfaspor'da yeni göreve başlayan Genel Menajer Süha Sidal, Biz bir aileyiz, hep beraber dostça, kardeşçe, sevgi içerisinde iyi bir çalışma ortamı oluşturacaklarını söyledi.
MEHMET ER