Ayhan, Kadın Kültür merkezini ziyaret etti

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın girişimleri sonucu ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından imzalanan protokolle belediye ye devredilen binada bakım onarım çalışmalarını tamamlayan belediye ekiplerinin hummalı çalışması sonucu mahalledeki kadınlara hizmet vermeye başladı.
Akçakale Belediyesi Süleyman Şah Mahallesi Kadın Kültür merkezine bir ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkan yardımcısı Naciye Kurt, AK Parti Belediye meclis üyesi Hacir Gündüz ve Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan burada kadınlarla bir araya geldi.
Kadın destek ve kültür eğitim merkezini gezen Ayşenur Ayhan yapılan çalışmalar hakkında Kadın kültür merkezi birim sorumlusu Ayşe Murat'tan bilgi aldı. Kadınların sorunların, isteklerini tek tek not alan ve kadınlarla yakından ilgilenen Ayşenur Ayhan kültür merkezindeki kadınların gönüllerini fetih etti.
Ziyarette kadınların el emeği göz nuru yaptığı tel kırma çalışmalarından yapılan çanta ve eşarp hediye edilen Ayşenur Ayhan yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Akçakale Belediyesi Kadın Kültür Merkezinde eğitim gören bayanlarımızla beraberiz. Kadın kültür merkezleri belediyelere bağlandıktan sonra bizlerde belediye olarak bu binanın tüm bakım onarım ilerini yaptık ve kadınlarımızın hizmetine sunduk. Şuan burada 15 kadınımız kurs görüyor. Daha farklı kurslar açacağız. Kadınlarımız bizler için çok önemli. Akçakale'de yüreğine değmediğimiz kadın bırakmayacağız." Dedi.
Kadın kültür merkezi birim sorumlusu Ayşe Murat ise; Belediye başkanımızın eşi sayın Ayşenur Ayhan'ın Akçakale'de kadınlara verdiği değer ve önem aşikardır. Kadınlarımızın sesi, Ayşe Hanım sayesinde daha da gür çıkıyor diyerek şöyle konuştu; "Ben tekrar belediye başkanımız Abdülhakim Ayhan ve eşi Ayşenur Ayhan hanımefendiye teşekkür ediyorum. Şu an el sanatları kursumuz devam ediyor.
Yarın itibariyle de dikiş, bilgisayar ve okuma yazma kurslarımız başlayacak.
Ben tekrar kadınlarımıza destek veren onlara özgüven aşılayan belediye başkanımızın eşi Ayşenur Ayhan'a çok teşekkür ediyorum." Dedi.
HABER MERKEZİ