Çaresiz baba kızı için Cumhurbaşkanına mektup yazdı

Kalkan, uzun bir zamandır sosyal medya başta olmak üzere çeşitli şekillerde sesini yetkililere duyurmaya çalıştı. Üniversite okurken kızının uyuşturucu satıcılarının tuzağına düştüğünü ve kızının şuanda onlarda olduğunu iddia eden Baba Kalkan, kızının kurtarılıp evine getirilmesini istiyor.
Uyuşturucu mafyasının tuzağına düşen kızını kurtarmak için her yola başvuran acılı baba, çabaları sonuç vermeyince konuyu bir mektupla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyurmak istedi. Kalkan, Erdoğan'a yazdığı mektupta "Sayın Cumhurbaşkanım, Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak çalışmaktayım.
Üniversite öğrencisi kızım Kübra Kalkan yaklaşık 8 aydan beri uyuşturucu mafyasının eline düşmüş olup, son iki aydır kendisinden haber alınamamaktadır. Bu süre zarfında yasal yollardan girişim yapmamıza rağmen ne emniyet, ne savcılık şu ana kadar bir ilerleme sağlayamamıştır.
İlimiz Ak Parti Milletvekilleri, sosyal medya, yerel ve ulusal haber kaynakları aracılığıyla sesimi duyurmaya çalıştım ise de hiçbir sonuç elde edememiş durumdayım.
8 aydır evladından ayrı kalan bir babanın feryadı ile son çareyi sizi rahatsız etmekte buldum. Zatıâlinizin yardımcı olması ümidiyle saygılarımı sunuyorum." İfadelerini kullandı.
RAMAZAN GÜLER