ŞANLIURFA'YA HOŞ GELDİNİZ BAŞBAKANIM

1 Kasım seçim mitingleri kapsamında Şanlıurfa'ya gelecek olan Başbakan Davutoğlu, saat 16.00'da Topçu Meydanı'nda halka hitap edecek.Seçime çok az bir zaman kala seçim gezilerini ve mitinglerini sürdüren Davutoğlu, seçim vaatlerini, beyannamede yer alan maddeleri tek tek anlatacak ve seçmenlerden destek isteyecek.
Davutoğlu'nun programına yönelik Ak Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, hummalı bir çalışma yürütüyor. Eski Çalışma-Sosyal Güvenlik Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik ve diğer milletvekili adayları son hazırlıklarını tamamlarken, güvenlik güçleri de olası durumlara karşı çalışmalarını sürdürüyor. Hava alanından gelecek araç konvoyunun güzergâhında bulunan alanlarda polis, zabıta ve ilgili görevleri çalışmalarını tamamladı.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,"Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, bugün seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya geliyor.
Kentimizin yine şanına yakışır bir karşılama töreni ile başbakanımızı kucaklayacaktır. Bütün Şanlıurfalı hemşerilerimi, bugün yapılacak olan mitinge davet ediyorum."dedi.
ŞAHBAN KILIÇ