Coşkun: Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor

Yaklaşan genel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren siyasi partiler ve milletvekili adayları sahaya inerek tek, tek vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyorlar.

Yaptığı başarılı faaliyetler ile Karaköprü halkının sevgisini kazanan CHP Karaköprü ilçe Başkanı Cemal Cahit Coşkun 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlere Şanlıurfa CHP il ve ilçe teşkilatları olarak hazır olduklarını dile getirdi.

CHP Karaköprü ilçe Başkanı Cemal Cahit Coşkun, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “CHP İl ve İlçe yönetimleri olarak seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Biz ve milletvekili adaylarımız her zaman vatandaş ile iç, içe olan kişilerdir.

Her gittiği yerde sevgi ile karşılanan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Vedat Melik ve diğer adaylarımız bu seçimlerde Partinin Şanlıurfa’da oyunu arttırarak, TBMM’de Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerdir.

1 Kasımda yapılacak olan Milletvekilliği Genel seçimlerinin Ülkemize, Şanlıurfa’mıza ve Tüm Partilerin Milletvekili adaylarına hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

MEHMET ER