'Sağlıklı kırtasiye ürünleri tercih edin'

Velileri tatlı telaş sardı. Okulların açılmamasından önce veliler, çocukları kırtasiye ihtiyaçlarını tamamladı, kimileri ise okulun ilk gününde tamamlama sürecindeydi.Kentte bulunan birçok Kırtasiye ve giyimcilerde aşırı yoğunluk yaşandığı gözlendi. Yeni Eğitim ve Öğretim yılına başlamasıyla beraber ailelerde soluğu kırtasiye ve giyimcilerde aldı.
Kırtasiye de okula gidecek olan çocukları için ürünler bakan aileler, çocuklarına kaliteli malzeme almak için çaba verdiklerini dile getirdi. Öğrenci Velisi İsmail Yılmaz,"Yeni okula başlayacak çocuklarımız için alışveriş yapıyoruz. Her şeyi aileler olarak onlar için yapıyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemize ve çocuklarımıza hayırlar getirmesini diliyoruz."dedi.
'TESTTEN GEÇMİŞ ÜRÜNLER, TERCİH EDİLSİN'
Kırtasiye Müdürü İsmail Demir,"2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bir Kırtasiyeci olarak Özellikle ailelerin sağlıklı ürünlere dikkat etmesini, testten geçmiş olan ürünleri almalarını tavsiye ediyorum. Çocukların sağlıkları açısından son derece önemlidir. Ailelere tavsiyelerimiz bu yöndedir. Ürün alırken mutlaka kontrol etmeleri tavsiye ediyorum."ifadelerine yer verdi.
MEHMET SÜLÜ