Ak Parti’de adaylık başvuruları sona erdi

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, parti binasında yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için AK Parti’de başvuruların buğun itibari ile sona erdiğini ve şimdiye kadar 163 aday adayı milletvekili adaylığı müracaatında bulunduğunu belirtti. Şanlıurfa’dan AK Parti milletvekili adayı olmak isteyen aday adayının 148 erkek, 2 engelli, 13’nin ise kadın olduğu belirtildi.
2011 seçimlerinde 323, 2015 7 Haziran seçimlerinde 301 kişinin müracaat ettiği Ak Partide 1 Kasım’da yapılacak seçim öncesi 163 kişi müracaat yaptı.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, 26. dönem milletvekili aday adayı başvurularını aldık. Başvuruların bir kısmı Ankara’dan bir kısmı Urfa’dan yapıldığını belirten Cuma Ağaç, Milletvekili aday adayı başvuruları dün saat 19.00'da sona erdiğini, Tüm aday adaylarına başarı dileklerinde bulunuyoruz. Partimize büyük bir ilgi ve teveccüh var. Şanlıurfa Ak Partiye tek başına iktidar olma desteğini sağlayacaktır. Diye konuştu.
ŞAHBAN KILIÇ