Zekeriya Ünlü’den Urfalı gençlere fırsat

Müziğin sevilen seslerinden olan Urfa'mızın son zamanlarda yetiştirdiği ender seslerden birisi olan Zekeriya Ünlü yeni yayın dönemine hemşerilerini yüceltecek bir şekilde girme stratejisiyle yola çıkmayı planlıyor.

Konu ile ilgili dün bir otelde basın toplantısı düzenleyen Zekeriya Ünlü yeni yayın dönemi ve Urfalı ses sanatçıları ile ilgili açıklamalarda bulundu Ünlü şunları söyledi: “Yeni yayın döneminde ekranlarda yayınlanacak programında gerek Urfa' lı ses üstatlarımıza ve gerekse ilimizde yeni yetişen gençlerimize yer vererek hem Urfa' mızın bu değerlerini hak ettikleri yere getirmeyi; hem de yeni nesil Urfa’ lı sanatçılarımızı tanıtmayı amaçlamakta, Urfa Kültürünü ve Urfa Sanatını tanıtma gayesiyle çıkmış olduğu yolda sağlam adımlarla yürümektedir.

URFA' LI OLMAK, URFA' VI TAŞIMAK ÇOK AĞIR BİR YÜKTÜR.

Bu yük bu güne kadar Şair Nabi' den Kemal Edip Kürkçüoglu' na, Seyfettin Sucu’ dan ve Kazancı Bedih’ten Mustafa Dişli' ye, Tenekeci Mahmut Güzelgöz' den İmparator İbrahim Tatlıses' e kadar Urfa Sevdalılarınca gururla ve onurla taşınmıştır. Bu yükün ve getirdiği sorumlulukların bilincinde olarak ve aynı bu kişilerin yolunca yürümeye yeminli bir şekilde düzenlenen programlar sürdürülecektir. Öncelikle Urfa’lı hemşerilerimizden gerek duaları ve gerekse alkışlarıyla maddi manevi hemşerilerinin yanında olmalarım diliyor, saygılar sunuyoruz.” Dedi.

MEHMET ER