Her STK ayrı bir yerden tutuyor

Şanlıurfa Ay Işığım Derneği her bayram olduğu gibi bu bayramda da 15 bin yetim ve öksüz çocuğu giydirmeyi hedefliyor. Haliliye İlçesi Atatürk Mahallesi'nde açtığı giyim mağazasıyla Ay Işığım Derneği, hayırseverler vatandaşların yaptığı bağışlar ile yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürecek. Ay Işığım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Ural, yaptığı açıklamada, dernek binalarında bulunan mağazada 20 gün boyunca yardımların süreceğini söyledi. Ural,ortalama günlük 850 yardıma muhtaç yetim ve öksüz çocuğun giyindirileceğini belirtti. Ural, şöyle konuştu:"Bu mağazamızın en önemli özelliği gelenlerin kendi isteklerine göre alışveriş yapabilmeleri. Çocuklar burada tek tip değil, kendi isteklerine ve beğenilerine göre giyiniyorlar. Hiçbir ücret ödemeyecekler. Bunun yanında Ramazan boyunca gıda yardımımızda devam ediyor. Bize kayıtlı olan bin 200 ailemiz sadece ramazanda değil her zaman gelip alışverişlerini yapıyorlar. Diğer çalışmalarımızda aynı şekilde devam ediyor. Toplamda 15 bin aile giyinmiş olacak."
'3 BİN AİLEYE YARDIM
PAKETİ'
Suriye İnsani YardımPlatformu da Ramazan ile birlikte 3 gün içerisinde 3 bin aileye gıda paketlerinin ulaştırıldığı belirtildi. Gönüllülerle yürütülen çalışmalara, Deniz Feneri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverler destek veriyor.
'ELBİSE VE AYAKKABI
YARDIMI'
Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi de Ramazan ayı boyunca bayramlık elbise ve ayakkabı yardımında bulunacaklarını açıkladı.
RAMAZAN GÜLER