Ali Şen binlerce kişi eşliğinde Ak Parti'den aday adayı oldu

Ak Partiye resmi başvuru öncesi Sultan Sarayında akrabaları ve sevenleri ile bir araya gelerek Kuran- Kerim okunması ve öğle yemeğinden sonra büyük bir kalabalıkla beraber Ak Parti il binasına yürüyerek giden Ali Şen ve beraberindekiler Ak Parti İl Başkanlığına başvurusunu binlerce kişinin duası ve alkışları eşliğinde yaptı.

Şanlıurfa’da çeşitli ilçelerde ve köylerde uzun yıllar din görevlisi olarak görev yapan Ali Şen (Ali hoca) AK Parti İl Binasına giderek, milletvekili aday adaylığı formunu AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat’a teslim etti. Büyükfırat, Ali Şen’e başarılar diledi.

Ak Partiye resmi başvurudan yaptıktan sonra açıklamada bulunan Şen “Allah buraya kadar yorulup gelen akraba ve dostlardan razı olsun, Biz bir yola çıktık, durmayacağız. Hizmet için varız. Yeni dönemde, yeni Türkiye’nin inşasında biz de varız. Elimizi taşın altına koymada biz de varız. Harran, Ceylanpınar, Viranşehir, Hilvan, Urfa merkez ve bütün ilçeler bizimle. Güçlüyüz, daha da güçleneceğiz inşallah.”

ALİ HOCA, ARTIK İNŞALLAH MECLİSTE HOCALIĞINI YAPACAK

Türkiye’de ve dünyada iki önemli süreç olduğunu belirten Şen, şunları söyledi;

 “Bir kardeşlik ve barış süreci var. Ben bu sürece katkı yapmak istiyorum. Türk’üm, Türkiyeliyim, Türk vatandaşıyım. Kürtlerden anne, Araplardan baba kokusu alıyorum.

GÜZEL URFA, BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN EL ELE!

İnşallah Bu mozaiğimle barış ve kardeşlik ortamına katkı yapabileceğimi zannediyorum.

Dünyada sınırlar yeniden çözülüyor. Türkiye’nin etrafı kan çemberi. Biz insanı tanıyoruz.  Bu çevreyi tanırken de bize düşen görevi yapmak istiyoruz. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun, Güzel Urfa, Büyük Türkiye için el ele!”

MEHMET ER