Eyyübiye Belediyesi yol çalışmalarına ağırlık verdi

Eyyübiye ilçesinde ihalesi yapılan ve çalışmalarına aralıksız devam edilen iki bölgenin yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekinci, kırsal mahallelerdeki sorunları da muhtarlardan dinleyerek gereken destekleri vereceklerini belirtti.
Yardımcı Bölgesindeki ve Güzel Kuyu Mahallesi bölgesindeki çalışmalar aralıksız devam ederken, diğer sorunlarda kayıt altına alınarak çözüme kavuşturuluyor. Asfaltlama çalışmalarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin bu bölgelere öncülük vermesi bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı. Güzelkuyu, Koçören, Yukarı ve Aşağı Demirci ile Yanıkçukur mahallelerini birbirine bağlayan bu yolda beton asfalt çalışması yapılacak. Stabilizesi tamamlanan yolun beton asfaltı ise birkaç gün sonra serilmeye başlayacak. İsmi geçen bölgedeki bu mahallelerde ise taziye evi cami sıkıntıları Eyyübiye Belediye Birim tarafından yerinde tespit edilerek giderilecek. Başkan Ekinci'ye Meclis Üyesi İlhami Günbegi'de eşlik etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; "Seçim öncesi tüm bu yerleri gezdik, buradaki sıkıntılar nelerdir tespit ettik ve seçim sonrası bu sıkıntıların giderilmesi için büyükşehir belediyemiz ile beraber kolları sıvadık.
Yol konusunda çok ciddi sıkıntılar vardı ve şuan da ilçemiz sınırları içerisinde ihalesi biten iki grup yolundan birisindeyiz. Yardımcı Nahyası'ndaki yol çalışmaları devam ediyor. Burada da aynı şekilde Koçören'den başlayıp, Yanıkçukur, Aşağı Demirci, Yukarı Demirci, buralarda devam eden yol çalışmaları var. çalışmaları yerinde görmek adına buraya geldik, hem de vatandaşların başka sıkıntıları var mı yok mu o anlamda buraya geldik.
Bu yol ulaşım açısından çok önemli, 1 ve 2. Organize sanayi bölgesine ulaşım adına önemli bir yol. Ovada üretilecek ürünlerin daha kısa yoldan ulaştırılması noktasında çok ciddi bir fonksiyonu olacak bu yolun.
Bu yolun yapılmasında öncelik tanıması ayrı bir önem bizim açımızdan. Ben bu konuda muhtarlarımızın ve yöre halkının  taleplerinin en üstte tutulduğunun ve biran önce yerine getirilmesi konusunda da bu işlerin takipçisi olduğumuzu ifade etmek adına buradayız. Buna benzer başka talepleri de varsa, ki kendileri dile getiriyorlar. Bunlarla ilgili de çalışmalarımız var, eksik kalanları bitirip burada insanlarımızın insani taleplerin tümünü hep beraber belediyeler olarak karşılayacağız. İnsanlarımıza hizmet etmek bize mutluluk veriyor." Dedi.
YENİURFA