Urfaspor maç saatini bekliyor

GAP Arena stadında yaşanan çim sıkıntısı nedeniyle maçlarını uzun bir süreden beri çevre illerde oynayan sarı yeşilli ekip çimlerdeki çalışmanın bitmesinden sonra artık maçlarını Gap Arena Stadyumunda oynayacak.
Şanlıurfaspor'un Elazığ'da oynayacagı karşılaşmada takımı yalnız bırakmayan İcra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş ve Genel sekreter Mahmut Saatcı yer aldı.
Şanlıurfaspor'da U20 Milli takımından dönen Kubilay Sönmez'de Orduspor karşılaşmasında teknik heyetin yer vermesi durumunda takımda yer alacak.
Sarı yeşilli takım, Orduspor maçının provası niteliğindeki idmanda futbolcularını hata yapmamaları konusunda uyaran Teknik Direktör Cihat Arslan, "Rakibimiz çok iyi futbolculardan kurulu bir takım, alt sıralardan kurtulmak için bize karşı iyi mücadele edeceklerdir" dedi.
Cumartesi günü Saat 14:00'te Elazığ Atatürk stadında oynanacak.
Kadroda şu futbolcular yer aldı:
Fevzi Elmas, Bora Körk, Onur Akbay, Veli Kızılkaya, Hüseyin Tok, Göksu Alhas, Ekrem Dağ, Hakan Arslan, Abdulkadir Özdemir, Kubilay Sönmez, Kenan Karışık, Şenol Akın, Gökhan Alsan, Simon Zenke, Volkan Okumak, Youssef Yeşilmen, Abdulkadir Özgen, Rodrigo Tello ve Serdar Özbayraktar.
MEHMET ER