Karaköprü Belediyesi Futbol yaz okulu açılışı yapıldı

Karaköprü Belediyesi tarafından 15 Ağustos ve 12 Eylül tarihleri arasında sürecek olan 08-12 yaş grubu arası çocuklara yönelik düzenlenen kursa minik futbol severlerin kayıt yaptırdığı futbol yaz okuluna ilgi büyük oldu. Karaköprü Belediyesince ücretsiz olarak dağıtılan forma ve şapkaları alan çocukları yalnız bırakmayan veliler bu tür spora teşvik edici etkinliklerin yapılmasında katkısı olan başta Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ettiler.
Futbol Yaz Okulu'nun açılışına, Karaköprü İlçe Belediye Başkan vekili Eda Çakmaklı, Karaköprü İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler ve kursa kayıt yapan öğrenci ile velileri katıldı.
Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirerek, onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla açılan Futbol Yaz Okulundaki 08-12 yaş grubundaki tüm çocuklara, antrenörler tarafından eğitim verilecektir.
Karaköprü İlçe Belediye Başkan vekili Eda Çakmaklı açılış töreninde yaptığı konuşmada; "Futbol yaz okulunda gençlerimize spor ve eğitim imkânı sunuyoruz. Asıl amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak onları sporla tanıştırmak ve geleceğin sporcularını yetiştirmektir" dedi.
Daha sonra günün anısına çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan vekili Çakmaklı ve davetliler, sahada ilk top vuruşu ile açılış startını verdiler.
YENİURFA