“Biz vatandaşı sürekli haklı görüyoruz”

İncelemeler sırasında hizmette ayrım yapmadıklarını belirten Başkan Demirkol, “Hangi Belediyeye ait olursa olsun, vatandaş belediyeler arasındaki görev bölümünü ayırt etmiyor veya bilemiyor. Biz her zaman vatandaşı haklı görüp gereğini yapmaya gayret ederiz. Yapılan şikâyetleri de araştırır ona göre gereğini yapar veya yaptırırız. Bize düşen görev ise o sorunun çözüme kavuşturulmasıdır. Onun için, hangi Belediyeye ait olursa olsun ilgili birimlere iletip takipçisi oluyoruz. Özellikle park bahçe ve ilaçlama konusunun Büyükşehir Belediyesini ilgilendirmesine rağmen Haliliye Belediyesi olarak ayrım gözetmeden belirlenen ve kendilerine vatandaşlar tarafından iletilen sorunları yerinde görüp ilgili Belediyenin birimlerine iletiyoruz ve takipçisi oluyoruz.” Dedi.

 

Belediye olarak 4 ayrı ilaçlama ekibi oluşturduklarını aktaran Demirkol, “Büyükşehir’in ulaşamadıkları yerlere biz ulamaya çalışıyoruz ve vatandaşın uygun talebini yerine getiriyoruz. Gerek Şanlıurfa Büyükşehir ve gerekse iç içe olduğumuz Eyyubiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinin sorunlarının çözümü konusunda hiçbir zaman başımızdan savmıyoruz. Durumu vatandaşımıza izah ediyor ve takipçisi olacağımızı ve acil ve çözülmesi mümkün sorunları mutlaka çözeceğimizi ve kendilerine tekrar dönerek bilgilendireceğimizi de söylüyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Başkan Demirkol, beraberinde mahalle gezisine katılan mahalle muhtarları ve belediye birim amirlerinin sıcaktan bunaldıklarını fark edince fırından peksimet ve su satın alarak kendilerine ikram etti.

 YENİURFA