Fakıbaba'dan, Ekinci'ye ziyaret

30 Mart yerel seçimlerinden sonra bir süreliğine şehir dışına çıkan Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba kente döner dönmez ayağının tozuyla yeni seçilen belediye başkanlarına ziyarette bulundu.
Bu kapsamda eski Belediye Başkan yardımcıları Emin İzol ve Mustafa Aydın'la birlikte SGK İl binası 4. katında bulunan Eyyübiye Belediyesine gelen eski başkan Fakıbaba Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile bir araya geldi. Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba'yı kapıda karşılayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile eski başkan Fakıbaba ve eski ekibi ile fikir alış verişinde bulundu.
Ekinci'ye hayırlı olsun temennisinde bulunan Fakıbaba, ''Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.
Başarılı olacağınıza gönülden inanan biri olarak çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sizlerin yapacağı güzel çalışmalarla Eyyübiye hak ettiği noktanın da üstüne çıkacaktır. Buna yürekten inanıyorum.
Belediye Başkan yardımcılarınız ve ekibinizle birlikte belediye meclis üyelerinin de katkısıyla çok başarılı olacağınıza olan inancımla bizlere de düşen görev ne olursa olsun seve seve sizlerin yanında olacağımızı da belirtmek istiyorum.'' Dedi.
 Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekinci ise, ''Fakıbaba ve eski Belediye Başkan yardımcılarının bizleri ziyaret etmesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Kendilerini Eyyübiye Belediyesinde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk.
Bu süreç içersinde tecrübelerinden faydalanacağımız isimlerden biri olan eski Belediye Başkanımız Sayın Fakıbaba'nın da bizi yalnız bırakmayacağına olan inancımız da tamdır." Şeklinde konuştu.                  YENİURFA